1 år.

Idag har det gått ett år, ett helt år.. 
 
idag för ett år sen försov jag mig, Blev väckt och skulle fort kliva upp för att åka till Hotellet i Arjeplog.. Där jag då hade varit i två veckor för att ta körkortet..
 
For dit och han bara sätta mig en liten sväng, sen var det min tur att göra uppkörningen.. Tack och lov var jag inte så nervös, eftersom att jag knappt hade vaknat.. 
 
och jag klarade uppkörningen. Teorin hade jag redan klarat.. Så, jag hade fått körkort.. 
Jag var så lycklig så att jag grät.. Oj vilken fantastisk känsla det var :)
 
Och idag är det alltså ett år sen jag klarade det :) 
 
Har sällan varit så stolt över mig själv som jag var då :) 
 
kan än idag inte riktigt förstå att jag faktiskt har körkort :) 

Onsdag

vaknade imorste av att det tokplingades på dörren ! 
Flög upp ur sängen och klädde mig, för att sen agera chaufför.. 
 
Efter det for jag till Luleå, Var till mammas jobb, hon hjälpte mig med nå papper och sen surrade vi ett tag! 
 
efter det drog jag mig mot Storheden, skulle hitta mig nå julpynt, då jag fasen inte öäger nå sånt, Hittade jag nått jag gillade ? Nej, inte det.. Nåja, så kan det gå.. 
 
Åkte och handlade lite mat sen for jag hem mot Rosvik igen, lagade middag och sen la jag mig i sängen en sväng.. Dumt gjort, somnade visst till en sväng.. Nåja..
 
Sen har jag varit hos grannen och druckit kaffe, busat med Svante osv.. 
 
Och nu sitter jag här.. 
 
 

Funderar på att ha lite julbak här hemma.. Och sen har jag även tänkt göra hemmagjorda köttbullar, har en massa köttfärs jag måste göra något av. Så varför inte ? 
 
Nåja, det återstår ju att se.. Hoppas ni haft en bra dag :) 
 
Lånade denna bild av mamma:)

sömnlös tjej...

Hallådär :) 
 
Idag har jag haft fullt upp typ, hela dagen :) 
 
Började dagen med en promenad med fint sällskap, mycket trevligt :)
 
Sen iväg mot gymmet med Agnes.. blev dock inte så länge, blev så galet yr, vet inte vad det är med mig nu för tiden, är ofta yr :S 
 
Iaf, sen for vi runt på några affärer, Och jag köpte (hör och häpna) Gardiner..
Ja, jag tyckte det var dags, lite julgardiner kan ju vara trevligt att ha, då jag inte har så mycket julpynt här hemma så..  Why not  ?
 
iaf, sen hem, duscha och äta lite middag, sen åkte jag och agnes till frida och drack kaffe och surrade, mycket trevligt..
 
Sen har jag mest suttit här vid datorn och bara kollat runt lite och betalat räkningarna :)
 

Till något helt annat.. 
Vill bara påpeka att jag har fantastiska vänner i min närhet, har en fantastisk familj som jag älskar mer än allt annat på denna jord..
 
Jag vet att jag är dålig på att visa uppskattning, Men oj vad jag hoppas ni förstår hur mycket jag bryr mig om er, och älskar er.. 
 
Mamma : Jag är så jävla glad att vi har den relationen vi har, att jag kan prata med dig om jag har en jobbig dag,och du vet hur man kan lugna ner mig om jag behöver det. och att jag vet att jag har en sån fantastisk mamma gör mig trygg. Älskar dig <3
 
Lillebror : Vi kanske inte pratar så mycket, Men jag vet ändå att du alltid finns där, du bryr dig om mig, Och det finns ingen som kan få mig att skratta så som du kan, dina kommentarer är så jävla klockrena i de flesta fall iaf ;) Du kan driva mig till vansinne ibland, men jag älskar dig ändå :)
 
Och Jag vet att man brukar säga ingen nämnd, ingen glömd, Men, ändå..
 
Agnes : Oj vilken fantastisk människa du är ! jag är så glad att vi lärde känna varandra. har alltid så himla kul med dig, du stöttar mig och får mig att våga saker jag inte skulle vågat annars. du drar med mig på en massa roliga saker. Du är en sån vän, som verkligen visar att du bryr dig om mig !  Och det är jag dig evigt tacksam för. 
Tack för att du kom in i mitt liv fina du ! verkligen tack <3